frequentietherapie

Frequentietherapie

Frequentiegeneeskunde is gebaseerd op het feit dat iedere lichaamscel zijn eigen frequentie heeft. Wanneer iemand ziek is, ligt die informatie in het geheugen op celniveau opgeslagen, waardoor we soms met andere therapieën heel hard ons best moeten doen om te veranderen, anders te gaan denken, pijn te behandelen en processen te keren. We zijn ons daar niet van bewust. Maar dat ons lichaam op celniveau dingen onthoudt, is wel duidelijk als we denken aan fantoompijn. Wanneer je onderbeen er niet meer is, door bijvoorbeeld een amputatie, kun je nog steeds kramp in je voet voelen en het idee hebben dat je been er is. Met frequentietherapie behandel je doelgericht op celniveau de energiestroom in het lichaam.

Wanneer je ziek bent, pijn hebt of klachten ervaart, is je energiestroom uit balans. Met frequentietherapie is dit weer herstellen. Het is wetenschappelijk bewezen voor pijnbehandeling bij chronische pijn, fibromyalgie, skeletpijn en migraine.
Tevens is het geschikt als ondersteunende behandeling bij mentale aandoeningen zoals depressie, angst en daaraan gerelateerde slaapstoornissen. Acute klachten of pijnen verdwijnen of verminderen vaak al binnen een halfuur tot een uur na een frequentietherapiebehandeling.

Voorheen kon de behandeling met frequentietherapie alleen bij ons in de praktijk plaatsvinden, maar nu kan dit ook bij jou thuis nadat je de praktijk hebt bezocht voor een gesprek, anamnese en onderzoek. Met een kleine, medische device (apparaatje), dat je bij je draagt, worden jouw frequenties geoptimaliseerd en de balans in je lichaam hersteld, terwijl jij gewoon door kunt gaan met je dagelijks leven.

Als je blijft doen wat je altijd gedaan hebt, blijf je krijgen wat je altijd gekregen hebt
– (Albert Einstein) –