Coaching

Wanneer je, al dan niet bewust, vastzit in ervaringen en overtuigingen uit je verleden, kun je een blokkade ervaren om vanuit kracht jouw leven te leven. Een blokkade, vaak in de vorm van een klacht, heeft een signaalfunctie: het geeft aan dat er een disbalans is tussen je lichaam en geest. Dit heeft effect op je lichaam, gewoontes, relaties, persoonlijk leven en carrière. Het verwijderen van ongewenste of automatische gewoonten of reacties vraagt om een persoonlijke aanpak. De behandelingen stem ik daarom af op wat jij op dat moment nodig hebt: pijnverwijdering/reductie, Thought Field Therapy (tapping), Spirituele Hypnotherapie en/of massages. Zo help ik je het leven omarmen in het nu en imperfecties, blokkades, angst, (chronische) pijn en ongemak onder ogen zien.

Met mijn aanpak en behandelingen reik ik je de tools aan om regie te pakken over je eigen leven. Vol vertrouwen, rust en wijsheid. Door bewustwording van je eigen binnenwereld kom je zowel je eigen beperkingen als kracht tegen. Zo bouw je aan een stevig fundament om zelfstandig, autonoom en in vrijheid te leven vanuit jouw bron van wijsheid. Zo bouw je aan jouw ware ik. 

Je kunt bij mij terecht voor/bij:

 • ACE (Adverse Childhood Experience = Tegenwerkende Jeugdige Ervaringen)

 • Pijnvermindering/verwijdering

 • Relatieproblemen / Scheiding

 • Werkgerelateerde problemen

 • Rouw

 • Trauma

 • Burn-out

 • Verhoogde spierspanning

 • Slaapproblemen

 • Energiegebrek

 • Overgang

 • Angst / Paniek aanval / Anxiety / Stress

 • Fobie vermindering/verwijdering

Aanpak

Vanuit een Holistische, geïntegreerde aanpak moedig ik je aan om het contact te herstellen met wie jij van nature bent. Samen onderzoeken we waar de diepere oorzaak van pijn en blokkades zit en waarom. Tijdens de sessies fungeert jouw behoefte, klacht of trauma als wegwijzer, ik pas toe wat jij op dat moment nodig hebt. Om te voelen wat voor jou persoonlijk wel en wat niet werkt, gebruik ik daarbij ook mijn sterke intuïtie en heldere kompas. 

Dit proces vraagt om overgave, naast een dosis moed om het aan te pakken. Je hoeft hierin niet te veranderen, je mag ruimte geven aan waar je verlangens liggen. Dit roept vaak onzekerheid op. Ik ondersteun en stimuleer je te onderzoeken en te voelen waar de diepere oorzaak van jouw blokkades, patronen, pijn en overtuigingen zit en hoe het zich ontwikkelt. 

Aandacht voor aanraking, verbinding, rust en wijsheid van jouw lichaam, nodigt uit tot zelfonderzoek en bewustwording en zorgt voor inzicht. Uiteindelijk ligt de sleutel tot heel worden in begrijpen, vertrouwen, toelaten en loslaten. Zo kom én blijf je in contact met je eigen bron

Sessies

Wat er fysiek in je lichaam gebeurt, heeft een grote impact op je mentale en emotionele zijn. En vice versa. We onderzoeken samen waar de oorzaak vandaan komt. Je krijgt een gepersonaliseerd stappenplan om je intentie helder te krijgen en je mindset op aan te passen. Het biedt alle tools om de regie over je leven (terug) te nemen: vertrouwen, rust, balans en intuïtie. Tijdens de sessies kunnen onderstaande methodes gebruikt worden.

Het is een cadeau aan je zelf!

Sereen, dringt tot de kern en oefent het vak met volle aandacht uit. Wat een heerlijke massages. De behandeling en de service die Jeanien je geeft vanaf het begin tot het eind is ongeëvenaard. Precies wat je zoekt als je een fijne masseuse wilt die kennis heeft van de lichamelijke anatomie en de holistische visie. Belangrijke key punten zijn ook hygiëne en een fijne omgeving. Dit is een masseuse waarbij ik zeker vaker terug kom. Het is een cadeau aan je zelf!

Ashley
 

To Experience Life

The conclusion that you make in your mind can seriously impede your ability to experience life

Sadhguru