Tarieven

Je krijgt direct na de sessie/behandeling een factuur toegezonden. Deze kan via een IDEAL betaallink binnen 7 dagen voldaan worden. 

Alle bedragen zijn inclusief 21% BTW en voor bedrijven exclusief 21% BTW.

IBAN: NL32 RABO 0179171283 t.n.v. Banyan Centrum

Mijn coachingsessies en behandelingen worden niet vergoed door de ziektekostenverzekeraar.

Voor afspraken die niet 24 uur van tevoren zijn geannuleerd wordt 50% in rekening gebracht. Alle massage behandelingen zijn inclusief een kort voor- en nagesprek.

Cadeaubon

Een mooi cadeau om te geven en te ontvangen voor een verjaardag, beloning of zomaar.
Het bestellen van de cadeaubon gaat heel eenvoudig: stuur een mail (bellen mag uiteraard ook) naar [email protected] en na ontvangst van de betaling zal deze direct naar de ontvanger verzonden worden.

*een cadeaubon is na de afgiftedatum één jaar geldig.

Alles brengt het geheel samen in een serene rust

De ontvangst, de ambiance, Jeanien zelf. Alles brengt het geheel samen in een serene rust. Lichaam en geest ontspannen. In het moment van nu, van mogen zijn. Haar massages en behandelingen zijn intens ontspannend en effectief, omdat het om het geheel gaat en klachten als het ware af tot de kern worden afgepeld. Ook door haar coaching kan er meer bewustwording van de klachten zelf en ook de oorzaak worden gevonden. Ik, en trouwens ook mijn kinderen komen graag naar Banyan Centrum.

Elske
 

If you don't..

If you don’t go after what you want, you’ll never have it. If you don’t ask, the answer is always no. If you don’t step forward, you’re always in the same place.

Nora Roberts