Tarieven

Je krijgt direct na de sessie/behandeling een factuur toegezonden. Deze kan via een IDEAL betaallink binnen 7 dagen voldaan worden. 

Alle bedragen zijn inclusief 21% BTW en voor bedrijven exclusief 21% BTW.

IBAN: NL32 RABO 0179171283 t.n.v. Banyan Centrum

Mijn coachingsessies en behandelingen worden niet vergoed door de ziektekostenverzekeraar.

Voor afspraken die niet 24 uur van tevoren zijn geannuleerd wordt 50% in rekening gebracht. Alle massage behandelingen zijn inclusief een kort voor- en nagesprek.

Cadeaubon

Een mooi cadeau om te geven en te ontvangen voor een verjaardag, beloning of zomaar.
Het bestellen van de cadeaubon gaat heel eenvoudig: stuur een mail (bellen mag uiteraard ook) naar [email protected] en na ontvangst van de betaling zal deze direct naar de ontvanger verzonden worden.

*een cadeaubon is na de afgiftedatum één jaar geldig.

Dankbaar dat ik altijd terecht kan bij Jeanien

De behandelingen, de gesprekken, haar ontvangst in haar prachtige behandelkamer, haar openheid en oprechtheid onderscheiden Jeanien in haar vak. Je voelt haar liefde voor wat ze doet, maar ook echt voor de mens. Na een bezoek aan Jeanien voel ik alles weer stromen en een stuk lichter dan ik binnenkwam. Ik ben zo dankbaar dat ik altijd terecht kan bij Jeanien en wonderbaarlijk voldoet zij echt altijd aan mijn verwachtingen; ik verlaat haar praktijk altijd weer met nieuwe energie en helderheid. Dank je wel, lieve Jeanien voor wie je bent en wat je doet ♡

Emmu
 

New Beginnings

And suddenly you know: It’s time to start something new and trust the magic of new beginnings.

Meister Eckhart