Massage voor kinderen en jongvolwassenen

Een kindermassage geeft kinderen en jongvolwassenen een goed gevoel, ze mogen even helemaal weg uit de drukte en hectiek van de dag, zonder verplichtingen; echt een momentje voor hunzelf. Massage brengt kinderen en jongeren lichamelijk, geestelijk en emotioneel beter in balans (ook kinderen met ADHD, ADD en autisme). Ze gaan hierdoor makkelijker sociale contacten aan, communiceren beter, werken en slapen beter, kunnen zich langer concentreren en groeien beter. Daarnaast kunnen ze, net als volwassenen veel stress ervaren in een periode van rouw door een echtscheiding, verlies van een dierbare, het doormaken van een ziekte, een fase van groeipijnen of de cito en entreetoets.

In veel Scandinavische landen is massage volledig geïntegreerd (en dus geaccepteerd) in het schoolsysteem, hoe geweldig is dat! Kortom, ook voor kinderen en jongvolwassenen is massage goed voor lichaam en geest.

Aanrader!

Jeanien is de beste! Ik ben nu al een aantal keer langs geweest en zij weet precies de ervaring te geven wat jouw lichaam (en geest!) op dat moment nodig heeft. Ze neemt de tijd, altijd een kort gesprek voor de massage just to check in, haar aandacht en de liefde die ze uitstraalt zorgt er echt voor dat je je op je gemak voelt. Zeker een aanrader!

Tanya
 

To Experience Life

The conclusion that you make in your mind can seriously impede your ability to experience life

Sadhguru