Massage voor kinderen en jongvolwassenen

Een kindermassage geeft kinderen en jongvolwassenen een goed gevoel, ze mogen even helemaal weg uit de drukte en hectiek van de dag, zonder verplichtingen; echt een momentje voor hunzelf. Massage brengt kinderen en jongeren lichamelijk, geestelijk en emotioneel beter in balans (ook kinderen met ADHD, ADD en autisme). Ze gaan hierdoor makkelijker sociale contacten aan, communiceren beter, werken en slapen beter, kunnen zich langer concentreren en groeien beter. Daarnaast kunnen ze, net als volwassenen veel stress ervaren in een periode van rouw door een echtscheiding, verlies van een dierbare, het doormaken van een ziekte, een fase van groeipijnen of de cito en entreetoets.

In veel Scandinavische landen is massage volledig geïntegreerd (en dus geaccepteerd) in het schoolsysteem, hoe geweldig is dat! Kortom, ook voor kinderen en jongvolwassenen is massage goed voor lichaam en geest.

Wat een fijne plek om te zijn!

Wat een fijne plek om te zijn! Aandacht en tijd voor jezelf en ook nog een top masseuse. Wat ik fantastisch vind is dat Jeanien kijkt naar jou als mens en vraagt hoe het met je gaat voordat ze aan de massage begint. Hierdoor zorgt ze voor een goede verbinding tussen lichaam en geest en voelt de massage persoonlijk en afgestemd op jouw eigen situatie. Ik kom hier elke maand 1 x, hele jaar rond. Echt een traktatie!

Stijntje
 

To Experience Life

The conclusion that you make in your mind can seriously impede your ability to experience life

Sadhguru