Massage voor kinderen en jongvolwassenen

Een kindermassage geeft kinderen en jongvolwassenen een goed gevoel, ze mogen even helemaal weg uit de drukte en hectiek van de dag, zonder verplichtingen; echt een momentje voor hunzelf. Massage brengt kinderen en jongeren lichamelijk, geestelijk en emotioneel beter in balans (ook kinderen met ADHD, ADD en autisme). Ze gaan hierdoor makkelijker sociale contacten aan, communiceren beter, werken en slapen beter, kunnen zich langer concentreren en groeien beter. Daarnaast kunnen ze, net als volwassenen veel stress ervaren in een periode van rouw door een echtscheiding, verlies van een dierbare, het doormaken van een ziekte, een fase van groeipijnen of de cito en entreetoets.

In veel Scandinavische landen is massage volledig geïntegreerd (en dus geaccepteerd) in het schoolsysteem, hoe geweldig is dat! Kortom, ook voor kinderen en jongvolwassenen is massage goed voor lichaam en geest.

In alles overtrof het mij grootste verwachting

Beste Jeanien Eertink: You release the magic!

In alles overtrof het mij grootste verwachting. Haar wijsheid, liefde en levenskracht vervat in de meerdere behandelingen die ik nu heb mogen ervaren hebben mij zoveel verder gebracht. De 1e massage / behandeling had direct effect op mijn chronische rugklacht. Nimmer eerder en elders beleefd. Mijn ervaring deel ik hierbij graag! Ga het zelf ervaren!

Mick
 

Waarde

Iedereen heeft een innerlijke waarde. Het maakt niet uit hoe je eruitziet of hoe oud je bent. Deze innerlijke waarde is volledig onafhankelijk van alles wat je ooit hebt gedaan. Ze bestaat gewoon!

Christina von Dreien