Massage voor kinderen en jongvolwassenen

Een kindermassage geeft kinderen en jongvolwassenen een goed gevoel, ze mogen even helemaal weg uit de drukte en hectiek van de dag, zonder verplichtingen; echt een momentje voor hunzelf. Massage brengt kinderen en jongeren lichamelijk, geestelijk en emotioneel beter in balans (ook kinderen met ADHD, ADD en autisme). Ze gaan hierdoor makkelijker sociale contacten aan, communiceren beter, werken en slapen beter, kunnen zich langer concentreren en groeien beter. Daarnaast kunnen ze, net als volwassenen veel stress ervaren in een periode van rouw door een echtscheiding, verlies van een dierbare, het doormaken van een ziekte, een fase van groeipijnen of de cito en entreetoets.

In veel Scandinavische landen is massage volledig geïntegreerd (en dus geaccepteerd) in het schoolsysteem, hoe geweldig is dat! Kortom, ook voor kinderen en jongvolwassenen is massage goed voor lichaam en geest.

Dankbaar dat ik altijd terecht kan bij Jeanien

De behandelingen, de gesprekken, haar ontvangst in haar prachtige behandelkamer, haar openheid en oprechtheid onderscheiden Jeanien in haar vak. Je voelt haar liefde voor wat ze doet, maar ook echt voor de mens. Na een bezoek aan Jeanien voel ik alles weer stromen en een stuk lichter dan ik binnenkwam. Ik ben zo dankbaar dat ik altijd terecht kan bij Jeanien en wonderbaarlijk voldoet zij echt altijd aan mijn verwachtingen; ik verlaat haar praktijk altijd weer met nieuwe energie en helderheid. Dank je wel, lieve Jeanien voor wie je bent en wat je doet ♡

Emmu
 

Wie je bent

Wie je vandaag bent, is het resultaat van je vroegere en huidige denken, doen en voelen

Joe Dispenza