Massage voor kinderen en jongvolwassenen

Een kindermassage geeft kinderen en jongvolwassenen een goed gevoel, ze mogen even helemaal weg uit de drukte en hectiek van de dag, zonder verplichtingen; echt een momentje voor hunzelf. Massage brengt kinderen en jongeren lichamelijk, geestelijk en emotioneel beter in balans (ook kinderen met ADHD, ADD en autisme). Ze gaan hierdoor makkelijker sociale contacten aan, communiceren beter, werken en slapen beter, kunnen zich langer concentreren en groeien beter. Daarnaast kunnen ze, net als volwassenen veel stress ervaren in een periode van rouw door een echtscheiding, verlies van een dierbare, het doormaken van een ziekte, een fase van groeipijnen of de cito en entreetoets.

In veel Scandinavische landen is massage volledig geïntegreerd (en dus geaccepteerd) in het schoolsysteem, hoe geweldig is dat! Kortom, ook voor kinderen en jongvolwassenen is massage goed voor lichaam en geest.

Voel me heel erg op mijn gemak bij Jeanien

Ben sinds mijn borstamputatie vorig jaar al meerdere keren geweest en voel me heel erg op mijn gemak bij Jeanien. Ga er altijd ontspannen weg en kijk uit naar de volgende keer.

Liesbeth
 

If you don't..

If you don’t go after what you want, you’ll never have it. If you don’t ask, the answer is always no. If you don’t step forward, you’re always in the same place.

Nora Roberts