Zwangerschapsmassage
vóór en na de bevalling

Tijdens jouw zwangerschap maar ook na de bevalling is het belangrijk om voor jezelf te zorgen en voldoende ‘me time’ in te bouwen. Een postnatale of postpartum massage kan deze indrukwekkende en vaak ook vermoeiende fases een stuk aangenamer maken. Deze is voor jou, als nieuwe mama, daarom gericht op het verlichten van onder andere pijn in je schouder en nekgebied, lage rugpijn, druk op je hoofd, slapeloosheid en het vasthouden van vocht. Daarnaast biedt een postnatale of postpartum massage steun bij gebroken nachten, nieuwe mamahoudingen, kraamtranen en het verlagen van spanning en stress.

In mijn centrum maak ik gebruik van een speciale zwangerschapsmassagetafel met aangepaste vormen en uitsparingen. Met een groeiende buik en gevoelige borsten, maar ook als je lichaam aan het herstellen is van de zwangerschap, is het belangrijk dat je in een comfortabele houding kan liggen zodat jij optimaal kan genieten tijdens de ontspannende massage. Een postnatale of postpartum massage focust volledig op jouw herstel en energie, zodat jij ontspant en meer ruimte gaat voelen en kunt plannen voor jezelf.

Voel me heel erg op mijn gemak bij Jeanien

Ben sinds mijn borstamputatie vorig jaar al meerdere keren geweest en voel me heel erg op mijn gemak bij Jeanien. Ga er altijd ontspannen weg en kijk uit naar de volgende keer.

Liesbeth
 

Your Story

Who would you be without your story?

Byron Katie