Zwangerschapsmassage
vóór en na de bevalling

Tijdens jouw zwangerschap maar ook na de bevalling is het belangrijk om voor jezelf te zorgen en voldoende ‘me time’ in te bouwen. Een postnatale of postpartum massage kan deze indrukwekkende en vaak ook vermoeiende fases een stuk aangenamer maken. Deze is voor jou, als nieuwe mama, daarom gericht op het verlichten van onder andere pijn in je schouder en nekgebied, lage rugpijn, druk op je hoofd, slapeloosheid en het vasthouden van vocht. Daarnaast biedt een postnatale of postpartum massage steun bij gebroken nachten, nieuwe mamahoudingen, kraamtranen en het verlagen van spanning en stress.

In mijn centrum maak ik gebruik van een speciale zwangerschapsmassagetafel met aangepaste vormen en uitsparingen. Met een groeiende buik en gevoelige borsten, maar ook als je lichaam aan het herstellen is van de zwangerschap, is het belangrijk dat je in een comfortabele houding kan liggen zodat jij optimaal kan genieten tijdens de ontspannende massage. Een postnatale of postpartum massage focust volledig op jouw herstel en energie, zodat jij ontspant en meer ruimte gaat voelen en kunt plannen voor jezelf.

Het is een cadeau aan je zelf!

Sereen, dringt tot de kern en oefent het vak met volle aandacht uit. Wat een heerlijke massages. De behandeling en de service die Jeanien je geeft vanaf het begin tot het eind is ongeëvenaard. Precies wat je zoekt als je een fijne masseuse wilt die kennis heeft van de lichamelijke anatomie en de holistische visie. Belangrijke key punten zijn ook hygiëne en een fijne omgeving. Dit is een masseuse waarbij ik zeker vaker terug kom. Het is een cadeau aan je zelf!

Ashley
 

Your Story

Who would you be without your story?

Byron Katie