Sound Healing

Wanneer heb jij je voor het laatst écht ontspannen gevoeld? In onze huidige maatschappij waarin hectiek en chaos overheerst, is de kans groot dat dat voor jou lang geleden was. Ontspanning op zowel fysiek, mentaal als emotioneel niveau is enorm belangrijk om weer in balans te komen én te blijven.

De gong als helend instrument 

De gong is hiervoor een helend instrument. Het doet écht iets met je lijf en hersenen. Het wordt dan ook al eeuwenlang als helend instrument gebruikt. Bij een gong meditatie, waarbij je als het ware in een bad van klanken terecht komt, ervaar je ontspanning in een diepere laag van je bewustzijn en dat maakt het tot een weldaad voor lichaam en geest. Zo’n klankbad is gebaseerd op het principe dat we bestaan uit energie en al onze cellen een bepaalde frequentie hebben. Geluid veroorzaakt trillingen en kan door water reizen. Als je daarbij bedenkt dat een mens voor meer dan 60% uit water bestaat, kun je je voorstellen dat de trillingen van de gong ook in je lichaam doorwerken. Het dringt als het ware je cellen binnen waar het geblokkeerde energie, veroorzaakt door stress, depressie of ziekte, weer in beweging brengt.

De geluiden hebben een rustgevend effect op je zenuwstelsel, lichaam en geest, waardoor de ontspanning echt tot in je binnenste komt. Je merkt niet alleen dat gong meditatie een helende invloed op je heeft, maar je zou het ook kunnen zien wanneer je je bloedcellen onder een microscoop bekijkt. Die zijn namelijk een stuk actiever na zo’n helend klankbad. Dat komt doordat je lichaam ontgift en je immuunsysteem wordt gestimuleerd. Ik nodig je graag uit om zelf te ervaren wat een gong meditatie met je doet.

De voordelen van een Sound Healing

  • Het kalmeert en herstelt de geest

  • Het helpt tegen spanning en slapeloosheid

  • Het vermindert stress, angst en depressie

  • Het verlicht pijnen

  • Het versterkt het immuunsysteem

  • Het bevordert sereniteit en ontspanning

  • Het verhoogt de concentratie en meditatieve focus

Dankbaar dat ik altijd terecht kan bij Jeanien

De behandelingen, de gesprekken, haar ontvangst in haar prachtige behandelkamer, haar openheid en oprechtheid onderscheiden Jeanien in haar vak. Je voelt haar liefde voor wat ze doet, maar ook echt voor de mens. Na een bezoek aan Jeanien voel ik alles weer stromen en een stuk lichter dan ik binnenkwam. Ik ben zo dankbaar dat ik altijd terecht kan bij Jeanien en wonderbaarlijk voldoet zij echt altijd aan mijn verwachtingen; ik verlaat haar praktijk altijd weer met nieuwe energie en helderheid. Dank je wel, lieve Jeanien voor wie je bent en wat je doet ♡

Emmu
 

Wie je bent

Wie je vandaag bent, is het resultaat van je vroegere en huidige denken, doen en voelen

Joe Dispenza