Thought Field Therapy

Thought Field Therapy (TFT) is ontwikkeld door de Amerikaanse psycholoog Dr. Roger Callaham, die mensen helpt met ongegronde angsten en fobieën. Het is een combinatie van Oosterse en Westerse kennis en helpt negatieve emoties en psychologische problemen neutraliseren. De naam Thought Field Therapy duidt op de relatie tussen onze gedachten en het energieveld van ons lichaam. TFT maakt gebruik van kloptechnieken, klopvolgordes op een aantal plaatsen op het lichaam die overeenkomen met de acupunctuurpunten aan de begin- en eindpunten van de meridianen. TFT verschaft een code tot het zelfgenezende vermogen van lichaam en geest. Het energiesysteem van het lichaam wordt daardoor in balans gebracht. Veel negatieve emoties kunnen met deze methode binnen enkele minuten worden opgelost. 

Ik leer je de TFT kloptechniek zodat je de aangeleerde klopvolgordes thuis kan toepassen ter ondersteuning van je gezondheidsproces. Zo kun je er op elk moment voor kiezen om deze effectieve techniek te gebruiken om de rust weer in jouw lichaam te laten terugkeren.

Redenen om gebruik te maken van Tought Field Therapy

Eenvoudige fobie/angst, spinnen, claustrofobie, algemene stress & ongerustheid, verslavende (aan)drang, trauma, afwijzing, liefdespijn & rouw, schuldgevoel, boosheid, intimidatie, jaloersheid, frustratie & ongeduld, woede & razernij, depressie & verdriet, fysieke pijn, verlegenheid, schaamte, paniek- of angstaanval, verbetering van motivatie, jetlag, negatief gedrag.

Alles brengt het geheel samen in een serene rust

De ontvangst, de ambiance, Jeanien zelf. Alles brengt het geheel samen in een serene rust. Lichaam en geest ontspannen. In het moment van nu, van mogen zijn. Haar massages en behandelingen zijn intens ontspannend en effectief, omdat het om het geheel gaat en klachten als het ware af tot de kern worden afgepeld. Ook door haar coaching kan er meer bewustwording van de klachten zelf en ook de oorzaak worden gevonden. Ik, en trouwens ook mijn kinderen komen graag naar Banyan Centrum.

Elske
 

New Beginnings

And suddenly you know: It’s time to start something new and trust the magic of new beginnings.

Meister Eckhart