Thought Field Therapy

Thought Field Therapy (TFT) is ontwikkeld door de Amerikaanse psycholoog Dr. Roger Callaham, die mensen helpt met ongegronde angsten en fobieën. Het is een combinatie van Oosterse en Westerse kennis en helpt negatieve emoties en psychologische problemen neutraliseren. De naam Thought Field Therapy duidt op de relatie tussen onze gedachten en het energieveld van ons lichaam. TFT maakt gebruik van kloptechnieken, klopvolgordes op een aantal plaatsen op het lichaam die overeenkomen met de acupunctuurpunten aan de begin- en eindpunten van de meridianen. TFT verschaft een code tot het zelfgenezende vermogen van lichaam en geest. Het energiesysteem van het lichaam wordt daardoor in balans gebracht. Veel negatieve emoties kunnen met deze methode binnen enkele minuten worden opgelost. 

Ik leer je de TFT kloptechniek zodat je de aangeleerde klopvolgordes thuis kan toepassen ter ondersteuning van je gezondheidsproces. Zo kun je er op elk moment voor kiezen om deze effectieve techniek te gebruiken om de rust weer in jouw lichaam te laten terugkeren.

Redenen om gebruik te maken van Tought Field Therapy

Eenvoudige fobie/angst, spinnen, claustrofobie, algemene stress & ongerustheid, verslavende (aan)drang, trauma, afwijzing, liefdespijn & rouw, schuldgevoel, boosheid, intimidatie, jaloersheid, frustratie & ongeduld, woede & razernij, depressie & verdriet, fysieke pijn, verlegenheid, schaamte, paniek- of angstaanval, verbetering van motivatie, jetlag, negatief gedrag.

Op zoek naar een fijne massage op IJburg? Zoek niet verder!

Op zoek naar een fijne massage op IJburg? Zoek niet verder! Maar heel eerlijk, ook als ik wat langer zou moeten reizen naar Jeanien, zou het ‘t helemaal waard zijn! Ga nu al langere tijd iedere maand en is echt een geniet moment. De massages zijn zo ontzettend fijn! Ik ging ook veel tijdens mijn zwangerschap en dit is de allerbeste zwangerschapsmassage die ik heb gehad. Jeanien is ontzettend vriendelijk, deskundig en prettig in de omgang. Ook de locatie is top: makkelijk parkeren en heel rustig en stil.

Lisanne
 

If you don't..

If you don’t go after what you want, you’ll never have it. If you don’t ask, the answer is always no. If you don’t step forward, you’re always in the same place.

Nora Roberts