Thought Field Therapy

Thought Field Therapy (TFT) is ontwikkeld door de Amerikaanse psycholoog Dr. Roger Callaham, die mensen helpt met ongegronde angsten en fobieën. Het is een combinatie van Oosterse en Westerse kennis en helpt negatieve emoties en psychologische problemen neutraliseren. De naam Thought Field Therapy duidt op de relatie tussen onze gedachten en het energieveld van ons lichaam. TFT maakt gebruik van kloptechnieken, klopvolgordes op een aantal plaatsen op het lichaam die overeenkomen met de acupunctuurpunten aan de begin- en eindpunten van de meridianen. TFT verschaft een code tot het zelfgenezende vermogen van lichaam en geest. Het energiesysteem van het lichaam wordt daardoor in balans gebracht. Veel negatieve emoties kunnen met deze methode binnen enkele minuten worden opgelost. 

Ik leer je de TFT kloptechniek zodat je de aangeleerde klopvolgordes thuis kan toepassen ter ondersteuning van je gezondheidsproces. Zo kun je er op elk moment voor kiezen om deze effectieve techniek te gebruiken om de rust weer in jouw lichaam te laten terugkeren.

Redenen om gebruik te maken van Tought Field Therapy

Eenvoudige fobie/angst, spinnen, claustrofobie, algemene stress & ongerustheid, verslavende (aan)drang, trauma, afwijzing, liefdespijn & rouw, schuldgevoel, boosheid, intimidatie, jaloersheid, frustratie & ongeduld, woede & razernij, depressie & verdriet, fysieke pijn, verlegenheid, schaamte, paniek- of angstaanval, verbetering van motivatie, jetlag, negatief gedrag.

Ze neemt ook echt de tijd voor je, met aandacht!

Jeanien is fantastisch.. ik ben niet iemand die zomaar iemand me een massage laat geven. Bij Jeanien voel ik rust en de energie is goed. Ze neemt ook echt de tijd voor je, met aandacht!

Sander
 

A Gift

Someone I loved once gave me a box full of darkness. It took me years to understand that this, too, was a gift.

Pema Chödrön