Thought Field Therapy

Thought Field Therapy (TFT) is ontwikkeld door de Amerikaanse psycholoog Dr. Roger Callaham, die mensen helpt met ongegronde angsten en fobieën. Het is een combinatie van Oosterse en Westerse kennis en helpt negatieve emoties en psychologische problemen neutraliseren. De naam Thought Field Therapy duidt op de relatie tussen onze gedachten en het energieveld van ons lichaam. TFT maakt gebruik van kloptechnieken, klopvolgordes op een aantal plaatsen op het lichaam die overeenkomen met de acupunctuurpunten aan de begin- en eindpunten van de meridianen. TFT verschaft een code tot het zelfgenezende vermogen van lichaam en geest. Het energiesysteem van het lichaam wordt daardoor in balans gebracht. Veel negatieve emoties kunnen met deze methode binnen enkele minuten worden opgelost. 

Ik leer je de TFT kloptechniek zodat je de aangeleerde klopvolgordes thuis kan toepassen ter ondersteuning van je gezondheidsproces. Zo kun je er op elk moment voor kiezen om deze effectieve techniek te gebruiken om de rust weer in jouw lichaam te laten terugkeren.

Redenen om gebruik te maken van Tought Field Therapy

Eenvoudige fobie/angst, spinnen, claustrofobie, algemene stress & ongerustheid, verslavende (aan)drang, trauma, afwijzing, liefdespijn & rouw, schuldgevoel, boosheid, intimidatie, jaloersheid, frustratie & ongeduld, woede & razernij, depressie & verdriet, fysieke pijn, verlegenheid, schaamte, paniek- of angstaanval, verbetering van motivatie, jetlag, negatief gedrag.

Wat een fijne plek om te zijn!

Wat een fijne plek om te zijn! Aandacht en tijd voor jezelf en ook nog een top masseuse. Wat ik fantastisch vind is dat Jeanien kijkt naar jou als mens en vraagt hoe het met je gaat voordat ze aan de massage begint. Hierdoor zorgt ze voor een goede verbinding tussen lichaam en geest en voelt de massage persoonlijk en afgestemd op jouw eigen situatie. Ik kom hier elke maand 1 x, hele jaar rond. Echt een traktatie!

Stijntje
 

Waarde

Iedereen heeft een innerlijke waarde. Het maakt niet uit hoe je eruitziet of hoe oud je bent. Deze innerlijke waarde is volledig onafhankelijk van alles wat je ooit hebt gedaan. Ze bestaat gewoon!

Christina von Dreien