Talking to the Chakra’s

Talking to the Chakra’s

Talking to the Chakra’s (TTC ®) is een gechannelde liefdevolle kosmische energie die het zelfhelend vermogen van het lichaam activeert door middel van fysieke en energetische aanrakingen. TTC healing haalt spanning, stress en trauma's uit het lichaam.

Wanneer de chakra's niet in balans zijn, ontstaan er symptomen die zich kunnen uiten in fysieke, mentale of emotionele klachten. Deze stagnatie kan ontstaan door spanning, stress of trauma’s welke door middel van TTC opgelost kunnen worden. 

Door het lichaam op bepaalde punten aan te raken, zowel fysiek als in het energetisch veld wordt er een seintje aan het brein gegeven, die een seintje terug geeft aan de blokkades, waardoor het zelfherstellende vermogen wordt aangesproken om de blokkade op te heffen.

Het lichaam kan dan ontladen in de vorm van bewegingen of emoties – zonder het herbeleven van trauma. Het zenuwstelsel kan weer ontspannen en loslaten wat al die jaren is vastgehouden. Als de energie weer kan stromen, ontstaat er ruimte en rust – niet alleen in het lichaam, ook in het hoofd.

Wat zijn de voordelen van een TTC sessie?

  • TTC energie helpt de verborgen emoties los te laten. Pijn ontstaan door stress, lossen zich gemakkelijk op.

  • Je komt weer dichter bij jezelf en je voelt beter wat bij jou past (zoals bijv. in relaties of werk). Wanneer je spanning en emoties loslaat voel je je lichter en kan je de controle weer terugpakken. Zo kom je volledig in je eigen kracht te staan.  

  • Het zelfherstellend vermogen van het lichaam wordt geactiveerd.

  • Je hoeft trauma’s niet te herbeleven.

  • Een TTC sessie helpt je om weer verbinding met je lichaam en geest te ervaren. 

Voor wie is TTC geschikt?

TTC is zacht en daardoor geschikt voor vrijwel iedereen van elke leeftijd. Het is een fijne en veilige methode voor zowel baby’s (denk aan trauma bevalling, huil baby’s of reflux) als kinderen die moeilijk slapen, maar ook voor pubers die niet lekker in hun vel zitten. Daarnaast is het voor mensen met uiteenlopende klachten zoals een burn-out, overgewicht, ontstekingen, migraine, slapeloosheid, onverklaarbare pijn, niet zwanger kunnen worden en depressiviteit. 

De enige contra-indicatie is bij een zwangerschap. Het is beter om dan te wachten of andere passende en helende sessie (bijvoorbeeld vanuit het coaching traject spirituele hypnose of een zwangerschapsmassage) te boeken. 

Disclaimer: TTC is geen vervanging van de reguliere gezondheidszorg