Stress-relief massage

Tijdens stress-relief massage worden essentiële oliën gebruikt om stress te verminderen, het immuunsysteem te versterken, ontstekingsreacties in het lichaam tegen te gaan en het autonome zenuwstelsel in balans te brengen. De techniek werkt specifiek op herstellen van de Homeostase (het natuurlijk vermogen van je lichaam om balans te vinden) en het minimaliseren van verstoringen hiervan.

De massage wordt gegeven op je rug, handen en voeten en de kracht zit in de dieptewerking. De geurige oliën zijn van hoogwaardige kwaliteit, worden op de reflexzones aangebracht en daardoor snel opgenomen in je bloedbanen en het zenuwstelsel. Niet stevig, maar juist licht waardoor je heerlijk ontspant en nog uren nageniet van de werking van de oliën/blends. Elke etherische olie heeft een specifieke werking: de ene olie werkt rustgevend, de andere heeft een positieve invloed op je immuunsysteem, weer een andere is ontstekingsremmend en brengt evenwicht in de lichamelijke functies zoals temperatuur, ademhaling en bloeddruk. Ik heb zelf ervaren dat een stress-relief massage ook een positieve invloed heeft op herstel na sportprestaties.

Wat zijn essentiële oliën?

Dit zijn 100% natuurlijke aromatische werkzame bestanddelen gewonnen uit planten (gebruikt door oude culturen) die 50 tot 70 keer krachtiger zijn dan kruiden. Dit omdat ze doordringen tot diep in de cellen, waardoor ze werken op je fysieke lichaam én emoties. Ook doden ze virussen, bacteriën, parasieten en schimmels en dragen ze bovenal bij aan een natuurlijke zorg voor je gezondheid.

Op zoek naar een fijne massage op IJburg? Zoek niet verder!

Op zoek naar een fijne massage op IJburg? Zoek niet verder! Maar heel eerlijk, ook als ik wat langer zou moeten reizen naar Jeanien, zou het ‘t helemaal waard zijn! Ga nu al langere tijd iedere maand en is echt een geniet moment. De massages zijn zo ontzettend fijn! Ik ging ook veel tijdens mijn zwangerschap en dit is de allerbeste zwangerschapsmassage die ik heb gehad. Jeanien is ontzettend vriendelijk, deskundig en prettig in de omgang. Ook de locatie is top: makkelijk parkeren en heel rustig en stil.

Lisanne
 

Waarde

Iedereen heeft een innerlijke waarde. Het maakt niet uit hoe je eruitziet of hoe oud je bent. Deze innerlijke waarde is volledig onafhankelijk van alles wat je ooit hebt gedaan. Ze bestaat gewoon!

Christina von Dreien