Stress-relief massage

Tijdens stress-relief massage worden essentiële oliën gebruikt om stress te verminderen, het immuunsysteem te versterken, ontstekingsreacties in het lichaam tegen te gaan en het autonome zenuwstelsel in balans te brengen. De techniek werkt specifiek op herstellen van de Homeostase (het natuurlijk vermogen van je lichaam om balans te vinden) en het minimaliseren van verstoringen hiervan.

De massage wordt gegeven op je rug, handen en voeten en de kracht zit in de dieptewerking. De geurige oliën zijn van hoogwaardige kwaliteit, worden op de reflexzones aangebracht en daardoor snel opgenomen in je bloedbanen en het zenuwstelsel. Niet stevig, maar juist licht waardoor je heerlijk ontspant en nog uren nageniet van de werking van de oliën/blends. Elke etherische olie heeft een specifieke werking: de ene olie werkt rustgevend, de andere heeft een positieve invloed op je immuunsysteem, weer een andere is ontstekingsremmend en brengt evenwicht in de lichamelijke functies zoals temperatuur, ademhaling en bloeddruk. Ik heb zelf ervaren dat een stress-relief massage ook een positieve invloed heeft op herstel na sportprestaties.

Wat zijn essentiële oliën?

Dit zijn 100% natuurlijke aromatische werkzame bestanddelen gewonnen uit planten (gebruikt door oude culturen) die 50 tot 70 keer krachtiger zijn dan kruiden. Dit omdat ze doordringen tot diep in de cellen, waardoor ze werken op je fysieke lichaam én emoties. Ook doden ze virussen, bacteriën, parasieten en schimmels en dragen ze bovenal bij aan een natuurlijke zorg voor je gezondheid.

Ze neemt ook echt de tijd voor je, met aandacht!

Jeanien is fantastisch.. ik ben niet iemand die zomaar iemand me een massage laat geven. Bij Jeanien voel ik rust en de energie is goed. Ze neemt ook echt de tijd voor je, met aandacht!

Sander
 

If you don't..

If you don’t go after what you want, you’ll never have it. If you don’t ask, the answer is always no. If you don’t step forward, you’re always in the same place.

Nora Roberts