Stress-relief massage

Tijdens stress-relief massage worden essentiële oliën gebruikt om stress te verminderen, het immuunsysteem te versterken, ontstekingsreacties in het lichaam tegen te gaan en het autonome zenuwstelsel in balans te brengen. De techniek werkt specifiek op herstellen van de Homeostase (het natuurlijk vermogen van je lichaam om balans te vinden) en het minimaliseren van verstoringen hiervan.

De massage wordt gegeven op je rug, handen en voeten en de kracht zit in de dieptewerking. De geurige oliën zijn van hoogwaardige kwaliteit, worden op de reflexzones aangebracht en daardoor snel opgenomen in je bloedbanen en het zenuwstelsel. Niet stevig, maar juist licht waardoor je heerlijk ontspant en nog uren nageniet van de werking van de oliën/blends. Elke etherische olie heeft een specifieke werking: de ene olie werkt rustgevend, de andere heeft een positieve invloed op je immuunsysteem, weer een andere is ontstekingsremmend en brengt evenwicht in de lichamelijke functies zoals temperatuur, ademhaling en bloeddruk. Ik heb zelf ervaren dat een stress-relief massage ook een positieve invloed heeft op herstel na sportprestaties.

Wat zijn essentiële oliën?

Dit zijn 100% natuurlijke aromatische werkzame bestanddelen gewonnen uit planten (gebruikt door oude culturen) die 50 tot 70 keer krachtiger zijn dan kruiden. Dit omdat ze doordringen tot diep in de cellen, waardoor ze werken op je fysieke lichaam én emoties. Ook doden ze virussen, bacteriën, parasieten en schimmels en dragen ze bovenal bij aan een natuurlijke zorg voor je gezondheid.

Aanrader!

Jeanien is de beste! Ik ben nu al een aantal keer langs geweest en zij weet precies de ervaring te geven wat jouw lichaam (en geest!) op dat moment nodig heeft. Ze neemt de tijd, altijd een kort gesprek voor de massage just to check in, haar aandacht en de liefde die ze uitstraalt zorgt er echt voor dat je je op je gemak voelt. Zeker een aanrader!

Tanya
 

Wie je bent

Wie je vandaag bent, is het resultaat van je vroegere en huidige denken, doen en voelen

Joe Dispenza