Lichttherapie

Zonlicht hebben we nodig om te kunnen functioneren, iedere dag weer. Het is essentieel voor alle leven op aarde en het enige licht dat in de cel van ons lichaam kan doordringen. Het zonlicht bevat de juiste frequenties die andere lichtsoorten niet bevatten en kan onze lichaamscellen daardoor binnen een uur een enorme boost geven. Met B.E.A.T. Light lichttherapie wordt zonlicht eenvoudig en doeltreffend nagebootst. Een mix van twee belangrijke componenten voor de lichaamscellen – rood en infrarood licht – zorgt ervoor dat lichtstralen de cellen binnen kunnen komen.

beatlight200

Het eenvoudige , kleine apparaatje, wordt op de blote huid toegepast. Voor optimaal resultaat moet je je vier dagen achter elkaar te laten beschijnen, twee keer per dag 20 minuten. Net als elke dag zonlicht dus. Na vier dagen, volgt een dag rust. B.E.A.T. Light lichttherapie heeft geen negatieve uitwerking op het lichaam. Bij een sterk vervuild lichaam kan ontgiften plaatsvinden. Voldoende drinken is een must bij de therapie, net als evenwichtige voeding.

Elke klacht heeft een signaalfunctie. Dat signaal geeft aan dat er geen harmonie is tussen lichaam en geest. Het is van belang dat je ook stilstaat bij de oorzaak ervan. In combinatie met de B.E.A.T. Light lichttherapie kan dat zorgen voor een extra dimensie in het zelfhelingsmechanisme van je lichaam. Lichttherapie kan je zodoende op vele manieren ondersteunen bij in het stand houden van je gezondheid maar is géén vervanging van je huisarts. Raadpleeg je huisarts dus te allen tijde!


Redenen voor jou om voor lichttherapie te kiezen

Een opsomming van de vele mogelijkheden: stimuleren van immuunsysteem, algehele vitalisatie, spierweefselgroei na spierblessures (kneuzingen, overstrekking, scheuring), spierspanning (denk aan bedlegerigheid of zenuwzwakte) en van inslapen. Maar ook slaapstoornissen verminderen, chronische pijn(en) verminderen, lange en korte termijn geheugen stimuleren, cognitieve vaardigheden stimuleren, psychische stress verminderen, celstofwisseling stimuleren of stabiliseren, bloeddruk stabiliseren, endorfine afgifte stimuleren, sterke en acute pijn remmen, gebruik pijnstillers verminderen, stimuleren van het leren, chronische/acute KNO afremmen, wondheling stimuleren, allergische reactie(s) remmen, botregeneratie, bloeddruk stabiliseren, ontsteking remmen (bv bij chronische dikke darmontsteking, reuma of een peesontsteking) en behandelen van de nawerking van agressieve bestraling bij bijvoorbeeld borstkanker.